Op zoek naar een poetsvrouw?

Een poetsvrouw gezocht? Zo ga je te werk.

“Ik zoek een poetsvrouw.” Dit horen we vaak aan de andere kant van de lijn. Jouw aanvraag voor een goede, betrouwbare poetsvrouw kan uiteraard telefonisch gebeuren. Je neem contact op met één van onze kantoren en een medewerker zal je graag te woord staan.

 

Kuisvrouw gezocht, maar je doet jouw aanvraag liefst online? Ook dat is perfect mogelijk. Via onderstaande knop ‘poetsvrouw aanvragen’ kan je een formulier invullen en verzenden. We zullen je dan spoedig contacteren en je prima trachten verder te helpen. 

 

Als je eerst nog met vragen zit over een poetsvrouw of kuisvrouw thuis bij jou, dan kan je dit telefonisch met ons bespreken of je stelt je vragen gewoon online via ons contactformulier. Bijkomende informatie vind je ook terug op onze huishoudhulp-pagina.

Een poetsvrouw met dienstencheques.

Een poetsvrouw of kuisvrouw met dienstencheques bespaart je heel wat moeite en zorgt ervoor dat je kan genieten van meer vrije tijd. Ben jij het beu om volledig zelf in te staan voor huishoudelijke taken, of is het te zwaar voor je geworden? We helpen je graag verder. Primahome is een sterke speler die je in Antwerpen en omstreken vlot aan een poetsdame via dienstencheques kan helpen. 

 

Of misschien ken je zelf iemand die graag als poetsvrouw thuis bij jou wil werken? Aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we alles netjes voor jou in orde kunnen maken. We regelen het graag voor je.

 

Dankzij dienstencheques genieten heel veel mensen van hulp in het huishouden. Het is een populair betaalmiddel waarmee je op een voordelige manier een poetsvrouw bij jou thuis kan vergoeden.

Hoeveel kost poetshulp?

Om de prestatie van een poetsvrouw te vergoeden overhandig je één dienstencheque per volledig gewerkt uur.

 

Je kan per kalenderjaar 500 dienstencheques bestellen, waarvan de eerste 400 aan 9€ euro en de overige 100 aan 10€. In een aantal situaties verschilt deze aankooplimiet. Zo kan een gezin 1000 dienstencheques aankopen, waarvan 800 stuks aan 9€. De aankooplimiet bedraagt zelfs 2000 dienstencheques aan 9€ voor een eenoudergezin, personen met een handicap, ouders met een mindervalide kind of personen die een tegemoetkoming krijgen.

 

Dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar. Er geldt een belastingvermindering van 2,70€ per dienstencheque voor de eerste 163 dienstencheques. Dus netto prijs poetsvrouw? Jawel hoor, nog maar 6,30€ per fiscaal aftrekbare dienstencheque.

 

Gehuwde of wettelijk samenwonende partners hebben allebei recht op deze belastingvermindering.

Kuisvrouw Antwerpen

Voor een poetsvrouw in Antwerpen of omgeving moet je bij Primahome zijn. Dankzij onze sterke verankering in de koekenstad hebben we een aantal sterke troeven. 

 

Zo zijn er heel veel poetsvrouwen van Primahome actief in dezelfde regio. Dit vereenvoudigt het vinden van vervanging als jouw vaste poetsvrouw eens afwezig is.

 

Onze poetsvrouwen krijgen opleiding en gaan voorzichtig en respectvol bij jou aan de slag. Zo ben je gerust dat alles naar behoren verloopt. Een verantwoordelijke komt daarenboven persoonlijk op huisbezoek om de opstart van de kuisvrouw bij jou thuis in goede banen te leiden.

 

Prima hulp bij je thuis, daar streven we naar! We helpen je graag verder.

Blijf op de hoogte