Poetshulp

Poetshulp
Kwalitatieve hulp bij het schoonmaken

Onze ervaren poetshulpen gaan graag bij jou aan de slag voor het schoonmaken van je privéwoning. Ze kunnen de vloer dweilen, het stof afdoen, stofzuigen, ramen wassen en zelfs de afwas doen als je dat wil.

Poetshulp aanvragen, enkel voor ramen wassen, is niet toegestaan. Deze taak moet deel uitmaken van het poetsen van de hele woning. Ook de auto wassen is niet toegestaan.   

Poetshulp met dienstencheques is daarenboven enkel in privéwoningen toegestaan. Onze poetshulpen kunnen niet ingeschakeld worden voor bedrijfs- en winkelruimtes, wachtzalen of kamers die verhuurd worden. Ook zones van gemengd gebruik (bv. de gemene delen van een appartementsgebouw, wachtkamer die als living dient, …) mag je niet laten poetsen met dienstencheques.

Poetshulp1

Met dienstencheques
Hoe werkt poetshulp met dienstencheques?

Je neemt contact op met Primahome of je vult online een aanvraagformulier in. Er wordt dan onmiddellijk een geschikte, vaste poetshulp voor je gezocht. Er zijn geen lange wachttijden.

Een kantoorverantwoordelijke komt persoonlijk op bezoek bij jou thuis om onze diensten verder uit te leggen en de start van poetshulp via dienstencheques in goede banen te leiden.

Je kan wekelijks of om de 14 dagen gebruik maken van onze poetsdienst met dienstencheques. Dit naargelang je eigen voorkeur. Het minimum aantal uren per geleverde prestatie is 3.

We zoeken steeds naar een vaste persoon voor je. Indien deze echter eens afwezig is, dan gaan we meteen op zoek naar een prima vervangster als je dat wenst.    

Poetshulp 2

Kostprijs
Hoeveel kost het?

Voor 1 uur poetshulp betaal je 1 dienstencheque.

Een dienstencheque kost 9 euro en is fiscaal aftrekbaar. Na fiscale vermindering betaal je nog maar 7,20 € per dienstencheque.  

In tegenstelling tot andere poetsbedrijven met dienstencheques, worden er geen bijkomende kosten (administratie, verplaatsing, …) aangerekend.

Meer info over dienstencheques kan je hier terugvinden.

Poetshulp Antwerpen
Primahome is jouw ideale partner.

Als je op zoek bent naar poetshulp met dienstencheques in Mortsel, Borsbeek, Wijnegem of in andere randgemeenten van Antwerpen dan kan je uiteraard ook bij Primahome terecht. We zijn actief in een straal van 25 km rond Antwerpen.

Het is een extra troef dat er zoveel huishoudhulpen van Primahome actief zijn in dezelfde regio. Dit vereenvoudigt immers  het vinden van vervanging als jouw vaste poetshulp eens afwezig is.

Poetshulp bij Primahome

Ben je het beu om zelf je woning wekelijks te schoonmaken? Of besteed je het schoonmaken liever uit omdat het te zwaar is voor jou?

 

Wat de reden ook mag zijn, je woning laten poetsen met dienstencheques is bijzonder populair in België. Vele mensen maken gebruik van poetshulp of huishoudhulp via dienstencheques. Het ontlast je van zware huishoudelijke taken en het geeft je meer vrije tijd. Iets wat heel kostbaar is geworden in deze drukke tijden.

 

Onze poetshulpen gaan graag bij jou aan de slag. We leveren kwalitatieve hulp in het huishouden. Poetsen, ramen lappen, stofzuigen, de was doen… we leveren al deze diensten aan huis.  

 

Onze poetshulpen krijgen voldoende opleiding en gaan voorzichtig bij jou aan de slag. Zo ben je gerust dat je van betrouwbare poetshulp genieten kan.

 

Primahome is een sterk verankerd poetsbedrijf met dienstencheques in de regio Antwerpen. We zijn actief in een straal van 25 km rond de koekenstad. Voor een ervaren poetsman of poetsvrouw in Antwerpen en omstreken hoef je dus niet verder te zoeken, want Primahome zorgt voor een professionele dienstverlening met dienstencheques.

 

Je betaalt onze poetshulp met dienstencheques en dat is voordelig omdat deze dienstencheques fiscaal aftrekbaar zijn. We rekenen overigens geen bijkomende kosten aan: je betaalt 1 dienstencheque voor 1 uur poetshulp. Niet zoals in vele andere poetsbedrijven met dienstencheques, waar wel extra administratieve kosten worden aangerekend.

 

Er is veel vraag naar hulp bij het poetsen van privéwoningen. Veel klanten die beroep doen op een poetsman of poetsvrouw via dienstencheques, combineren deze poetshulp echter ook met hulp bij andere huishoudelijke taken, zoals strijkhulp, hulp bij het boodschappen doen en koken. Zelfs occasioneel naaiwerk wordt soms gevraagd.

 

Wil jij graag een huis dat van boven tot onder blinkt? Kies dan voor ons poetsbedrijf en we gaan de strijd aan met elke pluis in je huis.