Primahome Deurne-Zuid

Adres
Sint-Rochusstraat 6A
2100 Deurne

T. 03/361 41 40
F. 03/361 41 49
E. deurne-zuid@primahome.be

Openingsuren*

 

Maandag, dinsdag en donderdag
8u30 – 12u30 en 13u – 17u
Woensdag en vrijdag
8u30 – 12u30

*Onze kantoren zijn tijdens de maanden juli en augustus telefonisch enkel bereikbaar van 8u30 – 12u30 (ma t/m vr).

In de namiddag werken we verder achter gesloten deuren. We blijven dus steeds bereikbaar via mail.

izabela-koszalka

Izabela Koszalka
Kantoorverantwoordelijke

Kamila-Goslicka_web

Kamila Goslicka
Klantenbeheerder

kamila-sokolowska

Kamila Sokolowska
Klantenbeheerder

marilia_web

Mariia Petrovska
Klantenbeheerder

DIENSTENCHEQUES DEURNE-ZUID

Dankzij het systeem dienstencheques maken vele particulieren gebruik van huishoudhulp. Er wordt daarbij voornamelijk beroep gedaan op hulp bij het poetsen en hulp bij het strijken. Ook voor andere taken kan je huishoudhulp met dienstencheques aanvragen. We kunnen bv. jouw dagelijkse boodschappen doen, koken, of je helpen met occasioneel verstelwerk.

 

We zorgen niet enkel voor huishoudhulp in Deurne-Zuid, ook in de omstreken (straal van 25 km rond Antwerpen) helpen we vele klanten verder. Dus voor een poetshulp in Wijnegem, Schoten, Schilde, Zoersel, … kan je gerust bij ons terecht.    

 

Om onze huishoudhulp via dienstencheques in goede banen te leiden, krijgen onze nieuwe klanten een persoonlijk huisbezoek van de verantwoordelijke van het kantoor. Alles wordt dan netjes uitgelegd en zo kan onze huishoudhulp met een gerust gemoed van start bij jou thuis.  

 

Klanten kunnen gebruiken maken van papieren dienstencheques of elektronische dienstencheques. De meeste klanten gebruiken elektronische dienstencheques en dat bevelen we warm aan. Indien je wenst, kunnen we je ook helpen om over te schakelen naar deze elektronische dienstencheques.

 

Heb je nood aan meer vrije tijd of wil je het huishoudelijk werk liever uitbesteden aan een professionele poetsfirma met dienstencheques? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze thuishulpen gaan graag bij jou aan de slag.