Primahome Lier

Adres
Antwerpsestraat 131 bus 1
2500 Lier

T. 03/361 66 20
E. lier@primahome.be

Openingsuren*

 

Maandag, dinsdag en donderdag
8u30 – 12u30 en 13u – 17u
Woensdag en vrijdag
8u30 – 12u30

*Onze kantoren zijn tijdens de maanden juli en augustus telefonisch enkel bereikbaar van 8u30 – 12u30 (ma t/m vr).

In de namiddag werken we verder achter gesloten deuren. We blijven dus steeds bereikbaar via mail.

agata_frak_web

Agata Frak
Kantoorverantwoordelijke

no_image

Katarzyna Fajt
In opleiding

DIENSTENCHEQUES LIER

Op zoek naar poetshulp in Lier? Zoek je iemand om je te helpen poetsen en strijken? Dan kan je zeker bij Primahome terecht. Ook een aantal andere taken kan je met dienstencheques vergoeden. We kunnen bv. jouw dagelijkse boodschappen doen, koken, of je helpen met occasioneel verstelwerk. Meer info vind je hier.

 

We bieden poetshulp in Lier, maar ook in de omstreken (straal van 15 km rond Lier en rond de stad Antwerpen)  zijn we actief bij mensen thuis. Dus voor een poetshulp in Kessel, Nijlen, Koningshooikt, Berlaar, … kan je zeker ook bij Primahome terecht.

 

Primahome kiest voor een persoonlijke aanpak in haar dienstverlening. Om onze huishoudhulp via dienstencheques in goede banen te leiden, doet de kantoorverantwoordelijke een huisbezoek bij nieuwe klanten. Alles wordt dan netjes uitgelegd en zo weet je ook wie je vanuit het kantoor te woord staat bij toekomstige communicatie.

Primahome verkiest het gebruik van elektronische dienstencheques. Dit is niet enkel beter voor het milieu, ook de opvolging van geleverde prestaties loopt heel wat beter. Klanten die dit wensen helpen we graag om over te schakelen naar de elektronische dienstencheques.

 

Ben je op zoek naar prima huishoudhulp met dienstencheques? Neem dan gerust contact met ons op of vul online het aanvraagformulier in. We helpen je graag verder.