Strijkhulp

Strijkhulp
Alles netjes gestreken in jouw kleerkast

Kijk jij regelmatig op tegen die berg strijk die maar blijft aangroeien? Of wil jij liever je wasgoed door een ervaren strijkster of strijker laten doen? Aarzel dan niet om strijkhulp van Primahome in te schakelen.

Je hoeft je strijkgoed daarvoor niet tot bij ons te brengen. Onze huishoudhulpen komen graag bij jou thuis strijken via dienstencheques. Handig, want zo is de strijk perfect combineerbaar met de schoonmaak van je woning.

Iedere huishoudhulp krijgt bij Primahome bovendien een strijkopleiding aangeboden. We hechten immers waarde aan de kwaliteit van onze strijkservice.  

Strijkhulp 3

Met dienstencheques
Hoe werkt strijkhulp met dienstencheques?

Strijkhulp gezocht? Neem dan gerust contact op met Primahome of vul online een aanvraagformulier in voor huishoudhulp. Er wordt dan onmiddellijk een vaste huishoudhulp gezocht die bij je thuis kan strijken via dienstencheques. Er zijn geen lange wachttijden.

Een kantoorverantwoordelijke komt persoonlijk op bezoek bij jou thuis om onze diensten verder uit te leggen en de start van strijkhulp en/of poetshulp via dienstencheques in goede banen te leiden.

Je kan wekelijks of om de 14 dagen gebruik maken van onze poetsdienst met dienstencheques. Dit naargelang je eigen voorkeur. Het minimum aantal uren per geleverde prestatie is 3.

We zoeken steeds naar een vaste huishoudhulp voor je. Indien deze echter eens afwezig is, dan gaan we meteen op zoek naar een prima vervangster als je dat wenst.    

Kostprijs
Hoeveel kost het?

Voor 1 uur strijkhulp betaal je 1 dienstencheque.

Een dienstencheque kost 9 euro en is fiscaal aftrekbaar. Na fiscale vermindering betaal je nog maar 7,20 € per dienstencheque.  

In tegenstelling tot andere bedrijven met dienstencheques, worden er geen bijkomende kosten
(administratie, verplaatsing, …) aangerekend.

Meer info over dienstencheques kan je hier terugvinden.

Strijkhulp Antwerpen
Voor strijkhulp aan huis in Antwerpen zijn we de ideale partner.

Wij bieden kwalitatieve poetshulp en strijkhulp met dienstencheques aan. Strijker of strijkster gezocht in Mortsel, Borsbeek, Wijnegem of in de andere randgemeenten van Antwerpen? Dan kan je gerust ook bij Primahome terecht. We zijn actief in een grote straal van 25 km rond Antwerpen.

Het is een extra troef dat er veel strijksters en strijkers van Primahome actief zijn in dezelfde regio. Dit vereenvoudigt immers het vinden van vervanging als jouw vaste strijkhulp eens afwezig is.

Strijkhulp bij Primahome

Strijkservice gezocht? Ben je het beu om zelf te strijken of wil je liever je strijkgoed door een ervaren strijkster of strijker laten doen? Dan kan je zeker bij Primahome terecht. We hebben geen strijkatelier maar we bieden strijkhulp aan huis.

 

Je strijk laten doen via dienstencheques is bijzonder populair in België. Vele mensen maken gebruik van poetshulp via dienstencheques en combineren dit met strijkhulp. Hierdoor heb je meer vrije tijd, iets wat heel kostbaar is geworden in deze drukke tijden.

 

Onze poets- en strijkhulpen gaan graag bij jou aan de slag. We leveren kwalitatieve hulp in het huishouden. Poetsen, strijken, ramen lappen, stofzuigen, de was doen… we leveren al deze diensten aan huis.  

 

Onze strijkhulpen krijgen voldoende opleiding en gaan voorzichtig bij jou aan de slag. Zo ben je gerust dat je van betrouwbare hulp in het huishouden genieten kan.

 

Primahome is een sterk verankerd dienstenchequebedrijf, met poets- en strijkservice aan huis, in de regio Antwerpen. We zijn actief in een straal van 25 km rond de koekenstad. Voor een ervaren strijkhulp hoef je in deze regio dus niet verder te zoeken, want Primahome zorgt voor een professionele dienstverlening.

 

Voor onze strijkdienst dienstencheques gebruiken? Tuurlijk kan dat. Je betaalt onze strijkhulp gewoon met dienstencheques en dat is voordelig omdat deze dienstencheques fiscaal aftrekbaar zijn. We rekenen overigens geen bijkomende kosten aan: je betaalt 1 dienstencheque voor 1 uur strijkhulp. Niet zoals in vele strijkateliers met dienstencheques, waar wel extra administratieve kosten worden aangerekend.

 

Er is veel vraag naar hulp bij het poetsen van privéwoningen. Veel klanten die beroep doen op een kuisman of kuisvrouw via dienstencheques, combineren dit echter ook met hulp bij andere huishoudelijke taken, zoals strijkhulp, hulp bij het boodschappen doen en koken. Zelfs occasioneel naaiwerk wordt soms gevraagd.

 

Wil jij graag jouw strijk laten doen en verkies je dat het strijken aan huis gebeurt? Kies dan voor onze strijkdienst en met veel plezier zorgen we voor jouw strijkgoed, van wasmand tot in de kleerkast.