Primahome Berchem

Adres
Grote Steenweg 111
2600 Berchem

T. 03/200 22 00
F. 03/200 22 09
E. berchem@primahome.be

Openingsuren*

 

Maandag, dinsdag en donderdag
8u30 – 12u30 en 13u – 17u

Woensdag en vrijdag
8u30 – 12u30

*Onze kantoren zijn tijdens de maanden juli en augustus telefonisch enkel bereikbaar van 8u30 – 12u30 (ma t/m vr).

In de namiddag werken we verder achter gesloten deuren. We blijven dus steeds bereikbaar via mail.

joanna-dyoniziak2

Joanna Dyoniziak
Kantoorverantwoordelijke

gabriela_romansewicz

Gabriela Romansewicz
Klantenbeheerder

karol_web

Karol Rogalewski
Klantenbeheerder

DIENSTENCHEQUES BERCHEM

Ben je het beu om zelf je woning te poetsen? Zoek je een poetshulp omdat je meer vrije tijd wil? Wat de reden ook mag zijn, wij bieden je graag huishoudhulp via dienstencheques.

 

Het kantoor in Berchem werd geopend in 2017. Vele klanten genieten van onze poetshulp en strijkhulp via dienstencheques. We zorgen niet alleen voor poetshulp in Berchem, ook in andere gemeenten zijn onze huishoudhulpen actief bij particuliere klanten (straal van 25 km rond Antwerpen). Dus ben je op zoek naar huishoudhulp in Wilrijk, Mortsel, Edegem, Kontich, … dan helpen we je graag verder.

 

Onze kantoorverantwoordelijk gaat op huisbezoek bij nieuwe klanten om onze poetsdienst via dienstencheques uit te leggen. Zo kan de huishoudhulp vlot worden opgestart. Als er vragen of opmerkingen zijn dan staan de collega’s op kantoor ook steeds klaar om je verder te helpen. Maak je bv. al gebruik van papieren dienstencheques maar wil je overschakelen naar elektronische dienstencheques, dan helpen we je hier graag bij.

 

Dienstencheques kunnen gebruikt worden voor poetshulp en strijkhulp. Maar ook bij boodschappen doen, helpen we je graag verder. Of heb je een losse knoop die terug aan je hemd moet genaaid worden? Ook dat kan met dienstencheques.

 

Nog geen prima hulp bij je thuis? Neem dan snel contact met ons op zodat we onze hulp in huis met dienstencheques voor jou kunnen opstarten.