Primahome 2060 Antwerpen

Adres
Franklin Rooseveltplaats 10
2060 Antwerpen

T. 03/205 07 80
F. 03/205 07 89
E. roosevelt@primahome.be

Openingsuren*

 

Maandag, dinsdag en donderdag
8u30 – 12u30 en 13u – 17u

Woensdag en vrijdag
8u30 – 12u30

*Onze kantoren zijn tijdens de maanden juli en augustus telefonisch enkel bereikbaar van 8u30 – 12u30 (ma t/m vr).

In de namiddag werken we verder achter gesloten deuren. We blijven dus steeds bereikbaar via mail.

Anna Brzyszcz

Anna Brzyszcz
Kantoorverantwoordelijke

karolina_gruska_web

Karolina Gruszka
Klantenbeheerder

magdalena-zasada2

Magdalena Zasada
Klantenbeheerder

DIENSTENCHEQUES ANTWERPEN

Op zoek naar een poetsbureau met dienstencheques in de regio Antwerpen? Primahome helpt je graag verder met het netjes afhandelen van jouw huishoudelijke taken. Hulp in huis nodig bij het poetsen, strijken, wassen, … ? Voor prima huishoudhulp via dienstencheques ben je aan het juiste adres.

 

Ons kantoor op de Franklin Rooseveltplaats in het centrum van Antwerpen werd geopend in 2010. We bieden bij particuliere gezinnen hulp in het huishouden via dienstencheques en dit in een straal van ongeveer 25 kilometer rond Antwerpen. Dus voor een poetsman of poetsvrouw in Kapellen, Ekeren, Brasschaat, Kalmthout, … kan je ook bij ons terecht.

 

Samen met haar collega’s bouwt de kantoorverantwoordelijke dit kantoor verder uit en wordt voortdurend gewaakt over de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo krijgen bv. nieuwe klanten tijdens een persoonlijk huisbezoek uitleg over onze poetsdienst met dienstencheques. Dit om alles in goede banen te leiden.

 

‘Prima hulp bij je thuis’ is onze slogan. We hechten uiteraard veel waarde aan de kwaliteit van onze huishoudhulp. We geven o.a. daarom een ruim aanbod aan opleidingen aan elke nieuwe thuishulp (ergonomie, huishoudelijk strijken, productkennis, …).   

 

Zoek jij een prima thuishulp met dienstencheques in Antwerpen of omstreken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!