Huishoudhulp

Te weinig tijd om zelf jouw woning te poetsen? Of laat je het poetsen van je woning liever over aan een ervaren huishoudhulp? Voor poetshulp met dienstencheques moet je bij Primahome zijn.

Op zoek naar hulp in huis bij het strijken? Strijkhulp behoort tot de diensten aan huis waar Primahome voor kan zorgen. Uw wasgoed wordt ter plaatse door onze huishoudhulpen gestreken.

Je mag je dagelijkse boodschappen gerust overlaten aan je huishoudhulp. En als je wilt, dan bereidt jouw thuishulp ook jouw maaltijd voor. Lekker vers en gezond, helemaal volgens jouw wensen.

Wist je dat je ook klein verstelwerk met dienstencheques kan betalen? Een losse knoop aan je hemd of een klein gat in je strijkgoed? Onze huishoudhulpen kunnen deze naaiwerken uitvoeren.

Poetshulp
Geen pluis meer in je huis

Onze ervaren thuishulpen halen stofzuiger en poetsgerief graag boven. Ze dweilen, lappen de ramen en doen zelfs de afwas als je dat wil.
Stof en vuil maken geen kans meer.

Voor een goede poetsvrouw of poetsman met dienstencheques, om je te helpen met het poetsen van je privéwoning, kan je zeker beroep doen op de diensten van Primahome. We helpen je graag verder.

Thuishulp met dienstencheques

Strijkhulp
Van wasmand naar kleerkast

Gedaan met die berg strijk die maar blijft aangroeien: je thuishulp van Primahome neemt graag een strijkijzer in de hand. En neen, je hoeft je strijkgoed daarvoor niet tot bij ons te brengen. Onze thuishulp doet de strijk gewoon bij jou thuis. Handig, want zo is de strijk perfect combineerbaar met de schoonmaak van je woning.

Voor kwalitatieve hulp bij het strijken, thuis in je eigen woning, moet je Primahome zijn..

Boodschappen doen en koken
Thuis op restaurant

Misschien ontbreekt het je aan tijd of is de inspanning wat te zwaar: wat de reden ook is, je mag je dagelijkse boodschappen gerust overlaten aan je thuishulp. Die springt graag voor je binnen bij de slager, supermarkt, postkantoor, bakker of apotheker.

Als je wilt, kruipt onze thuishulp daarna ook achter het fornuis om je een lekkere maaltijd voor te schotelen. En je mag gerust zijn: er werken bij Primahome heel wat keukenprinsessen (of -prinsen).

Verstelwerk
Vaarwel gaatjes en losse knopen

Wist je dat je ook verstelwerk met dienstencheques kunt betalen? Kleine naaiwerkjes, zoals een knoop aanzetten of een gat dichtmaken, vertrouw je vlot aan je thuishulp toe. Naast andere taken van je thuishulp, zoals poetsen en strijken, kan dit verstelwerk er gerust bij genomen worden.

Let wel, retouches of confectiewerk vallen daar niet onder.

Huishoudhulp Antwerpen

Heb je zelf een drukke job of is je huis schoonmaken iets wat je liever uitbesteedt aan een ervaren huishoudhulp? Ben je op zoek naar kwalitatieve huishoudhulp met dienstencheques in de regio Antwerpen? Dan kan je als particulier beroep doen op Primahome. Onze thuishulpen leveren kwalitatieve hulp in het huishouden. Poetsen, ramen lappen, stofzuigen, de was doen… we leveren al deze diensten aan huis.  

 

Of heb je hulp in huis bij het strijken nodig? Ook daar helpen we je graag mee verder. Onze huishoudhulpen strijken je wasgoed en leggen indien gewenst alles netjes in je kleerkast. Strijkhulp wordt overigens vaak gevraagd in combinatie met poetshulp, maar de klant bepaalt uiteraard volledig zelf welke diensten thuis in diens woning mogen uitgevoerd worden.

 

Primahome is een sterk verankerd schoonmaakbedrijf met dienstencheques in de regio Antwerpen. We zijn actief in een grote straal van 25 km rond de koekenstad. Voor een ervaren huishoudster of huishoudhulp in Antwerpen en omstreken hoef je dus niet verder te zoeken, want Primahome zorgt voor in heel deze regio voor een professionele dienstverlening met dienstencheques.

 

Je betaalt de huishoudhulp met dienstencheques en dat is voordelig omdat deze dienstencheques fiscaal aftrekbaar zijn. Je betaalt overigens 1 dienstencheque voor 1 uur huishoudhulp en er zijn geen bijkomende kosten. Niet zoals in vele andere schoonmaakbedrijven met dienstencheques waar extra administratieve kosten worden aangerekend.

 

Hulp in huishouden is voor vele mensen mogelijk geworden dankzij het populaire systeem van de dienstencheques. Huishoudelijke taken worden vaak uitbesteed door een ervaren kuisman of kuisvrouw in huis te halen. Je hebt hierdoor meer vrije tijd om van te genieten. En geef nou toe, wie komt er niet graag thuis in een proper huis?