THUISHULP

Prima hulp
in het
huishouden

Te veel huishoudelijke taken op je to-dolijst? Of wegen ze te zwaar door?

Besteed ze gewoon uit aan Primahome.

Poetshulp
Geen pluis meer in je huis

Een huis dat van boven tot onder blinkt? Onze thuishulpen halen stofzuiger en poetsgerief graag boven. Ze dweilen, lappen de ramen en doen zelfs de afwas als je dat wil. Stof en vuil maken geen kans meer.

Omdat dienstencheques alleen maar toegelaten zijn voor hulp in privéwoningen, kan onze thuishulp niet ingeschakeld worden voor bedrijfs- en winkelruimtes, wachtzalen of kamers die verhuurd worden. Ook de auto nemen we niet onder handen.

Strijkhulp
Van wasmand naar kleerkast

Gedaan met die berg strijk die maar blijft aangroeien: je thuishulp van Primahome neemt graag een strijkijzer in de hand. En neen, je hoeft je strijkgoed daarvoor niet tot bij ons te brengen. Onze thuishulp doet de strijk gewoon bij jou thuis. Handig, want zo is de strijk perfect combineerbaar met de schoonmaak van je woning.

Boodschappen doen en koken
Thuis op restaurant

Misschien ontbreekt het je aan tijd of is de inspanning wat te zwaar: wat de reden ook is, je mag je dagelijkse boodschappen gerust overlaten aan je thuishulp. Die springt graag voor je binnen bij de slager, supermarkt, postkantoor, bakker of apotheker.

Als je wilt, kruipt onze thuishulp daarna ook achter het fornuis om je een lekkere maaltijd voor te schotelen. En je mag gerust zijn: er werken bij Primahome heel wat keukenprinsessen (of -prinsen).

Verstelwerk
Vaarwel gaatjes en losse knopen

Wist je dat je ook verstelwerk met dienstencheques kunt betalen?

Kleine naaiwerkjes, zoals een knoop aanzetten of een gat dichtmaken, vertrouw je vlot aan je thuishulp toe.

Let wel, retouches of confectiewerk vallen daar niet onder.

Blijf op de hoogte

Online nieuwsbrief van Primahome