Primahome opent nieuw kantoor in Lier

Vorige week opende dienstenchequebedrijf Primahome een nieuw kantoor in Lier. In bijzondere tijden weliswaar, maar toch is Primahome vastberaden om zich ook in deze regio te verankeren. Niet alleen om er prima huishoudhulp aan te bieden, maar ook om te zorgen voor duurzame tewerkstelling. Primahome telt nu 6 vestigingen in de provincie Antwerpen. 

Sterke regionale speler

Primahome bestaat sinds 2009 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterke regionale speler,  met meer dan 650 werknemers en een 4000-tal klanten in en rond de stad Antwerpen. Primahome streeft er zeker niet naar om het grootste bedrijf uit deze sector te zijn. De focus ligt op kwaliteit, op het bieden van prima huishoudhulp en op zorgen dragen voor al haar werknemers.

Nadine Van Uytven, geboren en getogen in Lier, neemt met veel enthousiasme de verantwoordelijkheid op zich in dit nieuw kantoor. Ze stoelt hierbij op een jarenlange ervaring in de dienstenchequesector. Haar motivatie is groot om via Primahome stabiele jobs te creëren en een kwalitatieve dienstverlening uit te bouwen, in en rond de stad die ze lief heeft.

Persoonlijke aanpak

Cruciaal voor een prima dienstverlening is de ondersteuning van alle werknemers die actief zijn binnen het bedrijf. Niet enkel via opleiding, maar ook via persoonlijke begeleiding. Zo komt de kantoorverantwoordelijke o.a. persoonlijk mee op huisbezoek om de start van de dienstverlening bij een nieuwe klant in goede banen te leiden.

Huishoudhulp gebeurt door mensen voor mensen. Er kan dus ook eens iets mislopen. Belangrijk is echter dat daar juist mee wordt omgegaan. Daar is een sterke omkadering voor nodig, die volledig staat achter de missie en visie van het bedrijf. Ook de kantoormedewerkers van Primahome worden daarom intensief begeleid.

De hoge klantentevredenheid en het lage verloop van personeel bewijst in elk geval dat de persoonlijke aanpak van het bedrijf werkt.

Voel je prima thuis

Een proper en netjes opgeruimd huis, waardoor jij je prima thuis voelt? Bij Primahome betaal je hiervoor enkel de prijs van de dienstencheque en zijn er geen verborgen kosten. Eén uur huishoudhulp kost één dienstencheque. Eenvoudig en transparant.

Op zoek naar prima hulp bij je thuis? Of wil je zelf graag aan de slag als prima huishoudhulp?

Bel: 03/3616620 of mail naar: lier@primahome.be

Links naar de persartikels:

Terug naar overzicht