Gemiddelde score

8,9

Gebaseerd op 153 reviews
100% beveelt Primahome aan


Met Primahome kies je voor

  1. een sterke regionale speler
  2. geen extra kosten
  3. huisbezoek bij opstart
  4. betrouwbare dienstverlening
  5. geen lange wachttijden

Ann uit Antwerpen

10

Ik gebruik nog niet zo lang de dienstverlening maar ben zeer tevreden hoe het tot nu toe is verlopen.

Isha Bex uit Antwerp

9

Goede poetsvrouw, vriendelijk, correct en goede opvolging door het kantoor

Louis uit Konijnenveld 1 te 2550-Kontich

10

Sinds bijna 2 jaar doen wij en beroep op de diensten van Primahome. De contacten, afspraken en de communicatie verlopen perfect. De huishoudelijke diensten vanwege Bodjia Raczkowska zijn prima. Bodjia is een zeer vriendelijke, attente, stipte en bekwame hulp in het huishouden en werd door mijn echtgenote zeer geapprecieerd. Dat is op zich al een kwalificatie apart. Na het overlijden van mijn echtgenote op 23.08.2018 en nu ik er alleen voor sta zorgt zij zo mogelijk nog meer dan vroeger voor de huishoudelijke sfeer in huis. Besluit: ik ben zeer tevreden over de diensten van Primahome. L. De Troij-Sermeus.

marie uit Antwerpen

9

alleen maar goede ervaringen! lieve mensen van goede wil..

Bart uit Wilrijk

10

Er wordt klaar en duidelijk gecommuniceerd, ik tegenstelling tot een vorig bureau waarmee we werkten. Indien de hulp om een of andere reden niet kan komen, wordt dit snel gecommuniceerd en wordt er gezocht naar een correcte oplossing indien nodig.

Stijn uit Antwerpen

8

Het contact verliep tot hier toe erg vlot.

Karine uit Boechout

10

We hebben tevens een fijne poetshulp, Oxana! Ze is aangenaam in omgang, beleefd, stipt en klassevol. We zijn over de ganse lijn tevreden!

Sarah uit Deurne Antwerpen

10

Zelfs al zou ik nadenken over de voorbije 5 jaar heb ik gewoon echt geen opmerkingen. Erg he πŸ™‚ Al 5 jaar dezelfde poetsvrouw, Renata, die in mijn ogen meer dan haar job doet. Ze ziet werk en lost het ineens ook op. Ook de mensen aan de telefoon zijn altijd supervriendelijk en behulpzaam.

Christine uit Ranst

8

Goede communicatie, sterke poetshulp!

Marleen Dedecker uit Brasschaat

10

Sinds jaren al dezelfde poetster. Altijd op tijd, energiek, communicatief, flexibel. Ook met het bureel goed contact bij bv ziekte. Voorstel tot invaller. Γ‰cht tevreden!

Blijf op de hoogte