Gemiddelde score

9,1

Gebaseerd op 257 reviews
98% beveelt Primahome aan


Met Primahome kies je voor

  1. een sterke regionale speler
  2. geen extra kosten
  3. huisbezoek bij opstart
  4. betrouwbare dienstverlening
  5. geen lange wachttijden

Agnes Czerna uit Berchem

10

Professionele thuishulp zelf als vervanging nodig is. Op kantoor zitten er ook heel behulpzame medewerkers. Prima!

Tina uit Wilrijk

8

Mijn poetsdame Sylvia doet uiterst haar best. Alles is nog wat nieuw, maar ze leert snel en vooral ze wilt het goed doen. Dat is al een 10 waard. Hoop dat ze blijft groeien en enthousiast blijft.

Karen uit Wilrijk

9

Behulpzaam en Correct! (zeker in deze moeilijkere coronatijden).

Sven uit BORGERHOUT (ANTWERPEN)

10

Primahome zoekt mee naar de beste oplossing

Annemie De Rycker Baeten uit Wilrijk

10

Prima

Walter Vandecauter-Meert uit 2000 Antwerpen

10

Met het ouder worden drong de noodzaak van hulp bij het poetsen van ons groot appartement zich sterk op. Na van de diensten te hebben genoten van een andere onderneming uit de sector zijn wij , hoe het juist gelopen is weet ik niet meer, bij Primahome beland. Die keuze was een schot in de roos. De ene poetshulp was, naar onze mening, wat beter dan de andere, of lag ons meer. Momenteel hebben wij een poetsvrouw waarvan we niet 100%, maar 200% tevreden zijn. De service die uitgaat vanwege Primahome zelf is onberispelijk, zeer accuraat en steeds zijn ze bereid om, wanneer een aanpassing moet gebeuren, steeds naar mogelijke oplossingen te zoeken en ze ook te vinden.

Ingrid uit Schilde

9

Correct, vlotte communicatie met bureau, altijd goede poetshulpen

Tineke uit Brasschaat

7

Heb geen problemen altijd zelfde hulp wat ik erg prettig vind.zie huisdieren .werkt zelfstandigmaakt geen beschadigingen en tot nu toe betrouwbaar.

Cathy uit Deurne

9

We zijn zeer tevreden over onze poetshulp, ze is proactief en steeds correct. We worden vooraf op de hoogte gebracht als de poetshulp niet kan komen en vervanging wordt aangeboden, ook wie er komt en wanneer.

Olivia Karlberg uit Schoten

8

Onze poetsvrouw, Irena, is heel vriendelijk, stipt en poetst zelfstandig en grondig ons huis. Ik ben heel tevreden met haar werk en bovendien is er (als we thuis zijn) een gezellig babbeltje erbij.

Blijf op de hoogte