Primahome Party in De Roma

Op zaterdag 21 september vierden we ons 10-jarig jubileum in De Roma in Antwerpen.  Een prachtige zaal subliem omgetoverd tot een echte Party house voor Primahome.

En dat het een mooi feest was! We hadden natuurlijk ook echt iets te vieren. Primahome bestaat al 10 jaar op de markt van de dienstencheques en helpt ondertussen via haar gemotiveerd personeel duizenden klanten verder met hulp in hun huishouden.

Het is een bewuste keuze geweest om onze dienstverlening regionaal uit te bouwen. We groeiden hierdoor uit tot een sterk verankerd bedrijf in de regio Antwerpen, waar onze dienstverlening momenteel wordt gecoördineerd vanuit 5 kantoren in de koekenstad.

Een belangrijke rol die Primahome continu wenst te realiseren, is zorgen voor duurzame tewerkstelling. Met veel trots merkten we dan ook op dat veel mensen die 10 jaar geleden bij Primahome van start gingen, samen met ons stonden te shaken op de dansvloer in De Roma.

Primahome dankt haar succes aan de jarenlange inzet van haar personeel, die dagelijks hun best doen om klanten blij te maken met prima hulp in hun huishouden. Een beroep dat niet te onderschatten valt en waarvoor we veel respect hebben. Het was dan ook met volle appreciatie om een groot feest te organiseren in de Roma. Opnieuw, want ons 5-jarig jubileum werd er ook gevierd.

Na een welkomstreceptie was er een walking dinner in de grote zaal, gevolgd door een live optreden van coverband Super Shake en afgerond met een vette DJ Afterparty in de foyer. Dankjewel voor die 10 mooie jaren!

Meer foto’s vind je op onze Facebook pagina.

Terug naar overzicht