Primahome opent een nieuw kantoor

Op maandag 2 september openden we een nieuw kantoor in Antwerpen. Het is gelegen in de Sint-Rochusstraat 6A te Deurne-Zuid en is reeds ons 5de kantoor in Antwerpen.

Dankzij de opening van deze extra vestiging kunnen we onze dienstverlening aan klant en thuishulp verder optimaliseren in onze groeiende onderneming. 

De dossiers van een heel aantal thuishulpen werden, samen met de dossiers van hun klanten, verhuisd naar dit nieuw kantoor. Deze herverdeling zorgt ervoor dat ons personeel beter verspreid is over ons kantorennetwerk. Dit faciliteert het nauwgezet opvolgen van onze dienstverlening aan klanten en het begeleiden van onze huishoudhulpen. Uiteraard komt dit de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede.

De opening van een nieuw kantoor in Antwerpen biedt daarenboven een antwoord op de voortdurende groei van onze onderneming. De tewerkstelling van gemotiveerde huishoudhulpen bij Primahome zal in de toekomst allicht verder blijven toenemen. 

In de regio Antwerpen zijn we ondertussen uitgegroeid tot een sterk verankerde speler op de markt van de dienstencheques. We bieden momenteel reeds hulp in het huishouden aan duizenden klanten, ongeveer in een straal van 25 kilometer rond de stad Antwerpen.  

Terug naar overzicht